A „DIÉTA” megjelenése a diákétkeztetésben

Az Első Kecskeméti Közétkeztetési Konzorcium tagjaként vállaltuk fel  a régóta problémát jelentő diétás ételek (tej, tojás, liszt, cukormentes) elkészítését, a konzorciumhoz tartozó összes általános és középiskolás  étkezők részére. Megfelelő szakemberek segítségével a Táncsics Mihály Kollégium konyháján  (06-76 482-582) készülnek el az ételek és innét kerülnek kiszállításra a tálaló konyhákra.

Nehéz feladatot vállaltunk fel, mivel a diétás  ételek nagyon sok esetben drágább alapanyagokból készülnek és munkaigényesebbek, ami a mai gazdasági helyzetben nem könnyű feladat. Ezek ellenére megelégedettség  tölti be a szívemet  amikor az   „érzékeny” kisdiák kéri a neki megfelelő ételt és mi mindezt a tányérjára tudjuk tenni. Remélem ezzel nagy terhet vettünk le  a szülők válláról. A felsoroltak  a szolgáltatás fejlődését, korszerűsítését jelentik. Én, mint a cég vendéglátásáért felelős ügyvezető igazgatója   köszönhetem mindezt a nagy tapasztalattal rendelkező  dolgozóimnak, különösen szakácsaimnak, nem utolsó sorban az irányítást végző vezetőknek.

Beregszászi Zoltánné
ügyvezető igazgató

Comments are closed