Cégtörténet

Beregszászi Zoltánné

Beregszászi Zoltánné

Cégünk a Bács-Kiskun Megyei Vendéglátó Vállalat egyik utódjaként 1990 szeptember 15-étől folytatta a vendéglátást, ezen belül is a diákétkeztetést. A közétkeztetés mellett társaságunk 1990-ben azzal a céllal alakult, hogy minőségi számviteli, ügyviteli szolgáltatást nyújtson kis és középvállalkozások illetve egyéni vállalkozók részére.

1995. szeptember 1-jétől az első nagy „diákétkeztetési pályázaton” jelentős intézmény étkeztetését nyertük el és ettől az időponttól kezdődően a diákétkeztetés vált a fő tevékenységünké.

Sok jelentős konyha került irányításunk alá, pl. Katona József Gimnázium, Arany János Ált. Iskola, Mátyás Király körúti Ált. Iskola, Katonatelepi Általános Iskola, Óvoda, Traverz konyha, Szeleifalui Óvoda, Csokor utcai Óvoda stb., későbbiekben Kodály Zoltán Általános és Középiskola, Táncsics Mihály Kollégium, Bányai Júlia Gimnázium, Műkertvárosi Általános Iskola, Juhar utcai Iskola stb.

Ma közel 2500-3000 főt látunk el napi egyszeri vagy többszöri étkezéssel. Mindezt a tevékenységet általában 50 fővel végezzük el.

Szinte minden korosztály részére készítünk ételt a bölcsődéstől a nyugdíjasokig. A közétkeztetési konzorcium pályázatában mi vállaltuk, hogy Kecskemét város több általános- és középiskoláját ellátjuk diétás ebéddel.

Megfelelő szakemberek segítségével a Táncsics Mihály Kollégium konyháján (06-76/482-582) készülnek el a diétás ételek és innen kerülnek kiszállításra a tálalókonyhákra.

Vállalkozásunk másodsorban jelenleg is számviteli szolgáltatást végez, amely magába foglalja a havi rendszeres könyvelést, a bérszámfejtést, az elektronikus adóbevallást, adatszolgáltatást, a számviteli törvény szerinti éves beszámoló elkészítését, összeállítását.

Ezen túlmenően adó- és üzletviteli tanácsadással valamint különböző irodai szolgáltatások elvégzésével állunk kedves megrendelőink rendelkezésére. Vállaljuk magánszemélyek adóbevallásainak elkészítését is.

A könyvelést szakmailag felkészült, PM-regisztrációval és nagy gyakorlattal rendelkező könyvelők végzik. Széles körű kapcsolati háttérrel rendelkezünk, munkánkat ügyvéd és könyvvizsgáló segíti, így a cégalapítás és a könyvvizsgálat elvégeztetése sem okoz majd Önnek gondot, ha minket választ.

Ezen feladatok irányítását ketten végezzük ügyvezető és tulajdonos társammal, Földi Lászlónéval.

Beregszászi Zoltánné
ügyvezető igazgató

Hozzászólások lezárva.